Nismo sami !

Ker k reševanju naravovarstvenih problemov pristopamo celostno, naše delo posega tudi na področja, za katera nimamo ustreznih znanj. Zato se pri svojem delu povezujemo in tesno sodelujemo s partnerji in strokovnjaki z različnih področij in iz držav širom sveta. Z interdisciplinarnostjo zagotavljamo visoko kvaliteto dela in najustreznejše ter celostne rešitve.

V kratkem času svojega obstoja smo že spoznali številne organizacije in posameznike, s katerimi sodelujemo na različne načine; od zbiranja podatkov in pomoči na terenih, do skupnih prijav na razpise in sodelovanja na projektih. Preko sodelovanj s partnerji si širimo obzorja, spoznavamo prijetne in strokovne sodelavce ter pridobivamo nova znanja in izkušnje, ki nam pomagajo pri uspešnejši izvedbi projektov. Prepričani smo, da tudi naši partnerji v nas vidijo strokovne in prijetne sodelavce.

Iskriva

Ekipo Iskrive,

iskrišča za razvoj lokalnih potencialov, smo spoznali v skupini EIP RiverRes. Z nekaj leti prednosti nam prijazno pomagajo pri vzpostavljanju novih poznanstev tako doma kot v tujini.


Iskriva
i-Catalist

Spodbujajo spremembe

Ustanoviteljico I-catalista, dr. Eleno Lopez-Gunn, smo spoznali v okviru našega sodelovanja v skupini za izmenjavo primerov dobre prakse rečnih renaturacij. Kmalu zatem smo skupaj pričeli z intenzivno in obsežno prijavo projekta NAIAD na razpis H2020. Očitno smo dobra ekipa, saj je bil v izredno močni konkurenci izbran prav naš projekt.


ICATALIST
Mestna občina Ljubljana

Mestna občina Ljubljana

MOL nas je pozval k sodelovanju pri izlavljanju tujerodnih vrst rib iz ljubljanskega mestnega ribnika - Tivoli. Z njimi sodelujemo tudi pri projektu NAIAD, v katerem MOL sodeluje kot pridruženi partner, saj smo za pilotno območje izbrali porečje Glinščice, ki v celoti leži znotraj meja MOL.


MOL.

Kontakt

Na nas se lahko obrnete preko navadne ali elektronske pošte, telefona ali pa izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Zavod za ihtiološke in ekološke raziskave
Šmartno 172
2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu
Slovenija

Zavod za ihtiološke in ekološke raziskave
Poslovna enota Ljubljana
Staretova ulica 1
1233 Dob
Slovenija

Tel.: 040 473 597
email: revivo@ozivimo.si
ID za DDV: SI 50862081
Matična številka: 6951287000
TRR: SI56 1010 0005 4739 714
Račun odprt pri banki: Intesa Sanpaolo Bank (Banka Koper)